NİĞDE / MERKEZ - Atatürk Eğitimciler Anaokulu

Etiket Sonuçları: Anaokulu

May

" Sağlıklı Yaşam " temalı  "Eğitimde iyi Örnekler Projesi" kapsamında Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne gezi düzenledik.

May

Okulumuz öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme " semineri verildi.

May

Okulumuz öğrencileriyle doğa yürüyüşü etkinliği.

Okulumuz öğrencilerinden uçurtma şenliği

Mrt

Spor yapmak vücudun hareket etmesini sağladığı için kemiklerin gelişmesi ve güçlenmesi açısından önemlidir. Düzenli spor yapan kişilerin kemik ve eklem rahatsızlıklarını yaşama riski diğer kişilere göre daha az olur. Kemik gelişiminin yanı sıra spor, esnek eklemlere sahip olmaya yardımcı olur.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ; Geleneksel oyunlarımızı küçükten büyüğe her yaştan bireyin öğrenmesi ve yaşamlarına dâhil edebilmesi amacıyla "Yüz Yüze 100 Oyun Projesi" okulumuzda da uygulanmaktadır.

Şbt

Geleneksel oyunlarımızı küçükten büyüğe her yaştan bireyin öğrenmesi ve yaşamlarına dâhil edebilmesi amacıyla geleneksel oyunlarımızın ve kültürümüzün okullarımızda canlandırılması kapsamında okulumuzda "Yüz Yüze 100 Oyun Projesi" uygulanmaktadır.

Ara

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrolu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Sayın Velilerimiz!

14 Ekim 2023 tarih ve 32339 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde  yapılan değişiklik ve katkı payı duyurusu aşağıda belirtilmiştir.