NİĞDE / MERKEZ - Atatürk Eğitimciler Anaokulu

Atatürk Eğitimciler Anaokulu

Selçuk Mahallesi. Nadir Sokak. No. 10/1 Posta Kodu 51100 Merkez / NİĞDE
Vizyon
Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, . Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek, . Özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, . Yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, . Problem çözen, . Özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, . İletişim becerileri kuvvetli, . Sorumluluklarının farkında, . Çevre ve toplum bilinci yüksek, . Mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.
Misyon
Öğrencilerin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: . Doğaya ve çevresine duyarlı, . Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, . Birey haklarının bilincinde olan, . Sorgulayıcı bakış açısına sahip, . Bilgiye ulaşma yollarını bilen, . Kendine güvenen, . Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, . Etik değerlere sahip, . Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
1* eTwinning Ulusal Kalite Etiketi 2* Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü "Ekolojik Bilinç" Temalı Geleneksel 3. Niğde Eğitimde İyi Örnekler Yarışması İl Birinciliği 3* Temiz Okul 4* Sıfır Atık Temel Seviye 5* Beyaz Bayrak 6* Beslenme Dostu Okul
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
09.00-14.00